Presa

Luna septembrie va marca deschiderea celei mai mari balastiere din Romania. Un proiect ambitios sustinut de inviestitii importatnte.

Societatea NEF SERVICE a ajuns la aceasta performanta pas cu pas, prima balastiera fiind achizitionata acum patru ani. Viitoarea balastiera va fi dotata si cu cea mai mare statie de sortare din Romania, echipata cu doua chiururi de 16 mp pentru sortarea agreagatelor minerale si un concasator de 90 mc/h.

"Suntem in plina activitate de montare a statiei de sortare, au inceput sa soseasca partile ei componente. Si statia va fi o premiera pentru Romania, deoarece are un randament de 500 mc/h, fiind cea mai mare statie din sud estul Europei. Ceea ce este cel mai important, intreaga capacitate a statiei este acoperita cu comenzi. Atat statia cat si concasatorul, care are o capacitate de 90 mc/h sunt nou-noute." Neacsu Florin, unic asociat al companiei NEF Service SRL.

Nef Service SRL - 10 Milioane Euro pentro o balastiera performanta. Cea mai mare balastiera din Sud-Estul EUROPEI

Se lucreaza non-stop la sturctura viitoare balastiere, a carei lansare oficiala va avea loc pe data de 10 septembrie, lucrarile de betonare ale platformei de sustinere a statiei de sortare fiind in curs de finalizare. Toate faciitatile sunt pregatite, iar drumul de acces spre balastiera este si el gata, un element extrem de important, daca tinem cont de numarul mare de camioane care vor fi necesare pentru a transporta zilnic intreaga productie a balastierei.

Nef Service SRL - Cea mai mare balastiera din Sud-Estul Europei

Partile componente ale statiei au inceput sa vina si primele sunt deja montate, respectiv doua ciururi de 16 mp pentru sortarea agregatelor mineral si un ciur de 12 mp destinat sortarii materialelor rezultate in urma concasarii. Activitatea balastierei va fi completata de un concasator cu o capacitate de 90 cm, toate echipamentele de sortare urmand sa intre in teste la inceputul lunii septembrie.

Tinand cont de marimea ei, statia va avea o flota de 12 autocamioane cu bena destinate transportului interior de agregate necesare alimentarii statiei, toate 8x4. De asemenea, patru incarcatoare frontale si doua excavatoare de mare tonaj vor lucra si ele in fluxul tehnologic al balastierei, toate masinile fiind ale companiei NEF Service SRL.

NEF Service SRL - Transport Agregate

Lucrari de calitate sustinute de o floata performanta.

Activitatea societatii NEF Service SRL de excavare si evacuare a pamantului rezultat din fundatii, sustinuta de o flota importanta de 40 de autocamioane cu bena 8x4 ofera o imagine asupra importantei acordate acestei activitati in cadrul firmei. Ca o continuare fireasca, societatea NEF Service SRL ofera in prezent si servicii de spraiture (sprijinire) a peretilor mulati.

Si cum spatiile in zona marilor aglomerari urbane sunt scumpe, existand si in prezent un numar mare de cladiri dezafectate, NEF Service SRL ofera si servicii de demolare si dezafectare a cladirilor industriale si civile. Pregatirea platformelor industriale presupune activitati de decopertare, compactare, balastare si nivelare.

Nef Service SRL - Excavatii
Adresa:
Bvd. Laminorului, nr.47, Sector 1, Bucuresti
Tel.:
0372.739.536
Fax:
021.667.6699
E-mail: office@nefservice.ro
Prima Pagina|Referinte|Portofoliu| Utilaje|Sitemap|Conditii de utilizare|Colaborari|Contact

EXCAVATIITERASAMENTEBALASTIERADEMOLARIREABILITARE CAI FERATE,DRUMURI SI PODURI

TRANSPORT AGREGATESPRAITUIRE - SPRIJINIRE METALICAINCHIRIERE UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII

© 2009 Nef Service SRL