10 MILIOANE EURO INVESTITIE PENTRU
O BALASTIERA PERFORMANTA

O parte din produsele balastierelor sunt folosite pentru lucrarile proprii, dar societatea asigura/furnizeaza agregate minerale, de rau, concasate, principalelor firme ce detin statii de betoane. Chiar daca multe companii prefera sa administreze atat o balastiera, cat si o statie de betoane, pentru a folosi propria materie prima pentru productia de beton, in planurile de viitor ale companiei nu intra si infiintarea unei statii de betoane.

NEF SERVICE SRL doreste sa se focuseze pe lucrarile de infrastructura pe care le realizeaza si in prezent, pentru a deveni una dintre companiile de top din acest domeniu de activitate.

Nef Service SRL - 10 Milioane Euro pentro o balastiera performanta. Cea mai mare balastiera din Sud-Estul EUROPEINef Service SRL - Cea mai mare balastiera din Sud-Estul Europei

Capacitatea de sortare a noii statii este de 500 m3/ora, ca urmare au fost necesare investitii in echipamente noi, iar excavatoarele si celelalte utilaje au devenit inutile, fiind foarte mici, de aceea s-a cumparat o draga de capacitate mare. Investitiile in noua infrastructura cat si in utilaje au costat peste 10 milioane Euro.

Nef Service SRL - Cea mai mare balastiera din Sud-Estul EuropeiNef Service SRL - Cea mai mare balastiera din Sud-Estul EuropeiNef Service SRL - Cea mai mare balastiera din Sud-Estul Europei

Prima balastiera a fost infiintata la Km 49, langa autostrada Bucuresti-Pitesti. Aceasta detine peste 215 ha in exploatare si produce cinci sorturi de agregate. Statia de sortare este dotata cu doua ciururi, capacitatea de productie fiind de peste 215 m3/ora.

Odata cu modernizarea statiei de sortare si a cererilor foarte mari de agregate minerale, NEF SERVICE SRL a achizitionat o noua statie de sortare cu o capacitate mult mai mare sens in care a investit in continu in achizitionare de terenuri, ajungand in prezent, la o suprafata de aproximativ 400 ha.

Nef Service SRL - Cea mai mare balastiera din Sud-Estul EuropeiNef Service SRL - Cea mai mare balastiera din Sud-Estul Europei
Adresa:
Bvd. Laminorului, nr.47, Sector 1, Bucuresti
Tel.:
0372.739.536
Fax:
021.667.6699
E-mail: office@nefservice.ro
Prima Pagina|Referinte|Portofoliu| Utilaje|Sitemap|Conditii de utilizare|Colaborari|Contact

EXCAVATIITERASAMENTEBALASTIERADEMOLARIREABILITARE CAI FERATE,DRUMURI SI PODURI

TRANSPORT AGREGATESPRAITUIRE - SPRIJINIRE METALICAINCHIRIERE UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII

© 2009 Nef Service SRL