8 MILIOANE EURO INVESTITII IN
ECHIPAMENTE DE ULTIMA GENERATIE

Pentru transportul agregatelor, NEF SERVICE SRL detine o flota proprie formata din 40 de autotractoare cu semiremorci basculabile, dar sunt si clienti care aleg sa-si efectueze transportul pe cont propriu. Sorturile sunt cantarite electronic si primesc avizul cu bon de cantar in care sunt trecute ora si cantitatea exprimata in tone. Procedura a devenit obligatorie, dar societatea era pregatita dinainte pentru indeplinirea acestei cerinte, deoarece se dorea ca beneficiarii sa stie exact cantitatea primita, fara sa mai fie nevoiti sa cubeze benele masinilor.

Transportul catre beneficiari se realizeaza in cel mai scurt timp, acest fapt datorandu-se foarte mult pozitionarii balastierei langa autostrada Bucuresti-Pitesti, care aduce un plus de mobilitate. Datorita cererii crescute si traficului intens, care mareste intervalul livrarilor, flota s-a extins cu 20% pana acum, urmand ca in martie 2009 sa mai creasca.

Mercedes-Benz este marca preferată pentru camioane, aproape toate vehiculele din flota purtand steaua producatorului german. Problemele tehnice minore sunt rezolvate de mecanicii societatii, dar cand sunt defectiuni mai complicate se apeleaza la atelierele autorizate, in special ale CTE Trailers, atat pentru semiremorci, cat si pentru autotractoare.

NEF Service SRL - Transport AgregateNEF Service SRL - Transport Agregate

De asemenea NEF SERVICE SRL asigura transportul agregatelor minerale prin flota proprie ce este compusa din 40 de capete de tractor Mercedes cu semiremorci Langendorf. Primele astfel de suprastructuri au fost cumparate in 2001 si, pentru ca au convins prin calitate si fiabilitate, Langendorf a ramas singura marca de basculante din flota firmei.

40 DE CAPETE DE TRACTOR MERCEDES CU SEMIREMORCI LANGENDORF

NEF Service SRL - Transport AgregateNEF Service SRL - Transport Agregate
Adresa:
Bvd. Laminorului, nr.47, Sector 1, Bucuresti
Tel.:
0372.739.536
Fax:
021.667.4052
E-mail: office@nefservice.ro
Prima Pagina|Referinte|Portofoliu| Utilaje|Sitemap|Conditii de utilizare|Colaborari|Contact

EXCAVATIITERASAMENTEBALASTIERADEMOLARIREABILITARE CAI FERATE,DRUMURI SI PODURI

TRANSPORT AGREGATESPRAITUIRE - SPRIJINIRE METALICAINCHIRIERE UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII

© 2009 Nef Service SRL